Sinds 1994 werkt hij als lid van ontwerpstudio's van toonaangevende internationale architectenbureaus, ontwerp-, planning- en adviesbureaus zoals Perkins & Will en Gensler in Chicago, Los Angeles, Londen en Amsterdam.

Daarnaast richtte Greg in 2001 zero-Lab designstudio in Amsterdam op, gericht op residentiële markt, het ontwerpen van projecten door heel Nederland en het bouwen van op maat ontworpen meubels en het leveren van interieurproducten.

In 2008, als een poging om zowel commerciële als zakelijke belangen en expertise te combineren, startte Greg Lozinski Architecten. De nieuwe studio is gevestigd in Amsterdam, gericht op lokaal werk, vaak voor internationale klanten.

Na zijn afstuderen aan de Jagiellonian University in zijn geboorteland Krakau, in 1991, trainde Greg Lozinski als interieurarchitect aan het Chicago's Harrington Institute of Interior Design, waar hij studentonderscheidingen kreeg van professionele organisaties zoals The American Institute of Architects en The American Society of Interior Design .

Onze producten

Dressoir by Greg Lozinski, Wengé Fineer

Meer info

Dressoir by Greg Lozinski, Walnoot Fineer

Meer info

Dressoir by Greg Lozinski, Grijs

Meer info