Welkom bij

Op Maat Gemaakt door zero-Lab

Bestel direct

op maat gemaakte interieurs

Om ontwerpprojecten te realiseren, beheert zero-Lab topprofessionals die ervaren zijn in alle bouwactiviteiten.Te beginnen met de de bouwplaatsinrichting, sloop, metselwerk, binnen en buiten timmerwerk, fabricage en installatie van op maat gemaakte ramen en deuren.
Sanitair en elektrische installaties, tegels van de badkamers, op maat gemaakt keukenmeubilair, kleerkasten en vrijstaande meubels. Conventionele of vloerverwarming.
We bieden een hele reeks houten vloeren, zowel massief hout als composiet (vloerverwarming klaar), houten planken of op maat gemaakt parket (visgraat, chevron [hongarsepoint], enz.). samen met installatie.Wij bieden hulp bij de aankoop van alle interieurinrichting, sanitair en keukenapparatuur.

Onderdelen

Als interieurontwerper en meubel designer begrijpt Greg Lozinski hoe een ruimte optimaal functioneel te benutten en op maat te maken.

Houtwerk

In ons team hebben we ervaren timmerlieden die bestaande deuren, deurkozijnen en ingebouwde kasten kunnen renoveren of nieuwe op maat ontworpen deuren kunnen bouwen.

KoZijnwerk

We installeren standaard houten deuren en kozijnen, maar we kunnen ook op maat gemaakt staal en glas of houten deuren en kozijnen vervaardigen.

Vloerwerk

Wij helpen bij het egaliseren, leggen van de ondervloer(en) en helpen. We hebben een grote selectie houten vloeren. Van eiken vloerdelen tot eiken essen of esdoorn parket in verschillende patronen: plat, visgraat, chevron.

Trapwerk

We kunnen nieuwe op maat ontworpen trappen fabriceren en installeren of oude traditionele trappen renoveren.

Keuken

Wij maken en plaatsen keukens op maat.. We bieden materiaal, hardware en afwerkingen van de hoogste kwaliteit, waaronder Italiaanse lakken, verschillende houtfineerlagen en laminaten. We kunnen ook verschillende keukentafels leveren, beginnend met roestvrij staal, via solide oppervlaktematerialen zoals Corian en Ceasarstone.
We kunnen ook keukenapparatuur aanbevelen en specificeren en leveren van verschillende fabrikanten van topkwaliteit, zoals Miele, Gaggenau, Quooker en anderen.

Stucwerk

Onze ervaren gipsmakers kunnen plafonds en muren afwerken in vlakke, gladde of gestructureerde oppervlakken die klaar zijn om te schilderen.
We kunnen ook decoratieve / decoratieve plafondarmaturen installeren of Beton Cire betonlook wandafwerking toepassen.
Ga naar Scutwerk projecten >>

Tegelwerk

Onze ervaren tegelzetters kunnen de meest ingewikkelde details uitvoeren en werken met zowel grote tegels als mozaïektegels.

Schilderwerk

Schilderen als laatste stap van het interieurproject heeft een sterke impact op de ruimte. Plafond, muren en houtwerk geverfd met verschillende soorten verf, textuur en kleur dragen bij aan de algehele elegantie van de ruimte. We gebruiken de topkwaliteit verven van Sikkens en anderen om ervoor te zorgen dat ze er goed uitzien en lang meegaan.

Bestel uw interieur op maat

You need to provide a name
Please enter your email
Pleade select your budget
Please select a platform
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.