zero-Lab is an Amsterdam-based design studio that focuses on modern home furnishings which border on art.

 

Its philosophy is that home furnishings should have little (or no, in other words, zero) ornamentation: the ornaments should come out of the true characteristics of the materials.

 

The collection is curated by owner Greg Lozinski, an interior architect with international experience in the U.S. as well as Western and Eastern Europe. 

 zero-Lab

Brouwersgracht 200B

1013 HD Amsterdam

 

zero - Lab werd opgericht als een design studio in Amsterdam.

 

De samenwerking met meubilair fabrikanten opende mogelijkheden tot het reproduceren van originele ontwerpen en het aanbieden van producten aan een groter publiek.

Een combinatie van de internationale ervaring van het ontwerpteam samen met vakmanschap hebben geresulteerd in de creatie van vele unieke stukken van de hoogste kwaliteit.

De gepresenteerde collectie is het resultaat van twintig jaar ervaring in ontwerp en fabricage van speciaal ontworpen meubilair en design objecten.

Haar unieke look is te danken aan de natuurlijke schoonheid van de geselecteerde materialen gecombineerd met een goed uitgebalanceerde geometrie.

Ze voldoen idealiter aan hun functie en componeren perfect zelf met een architectonische context.

 

Naast het aanbieden van onze eigen producten, vertegenwoordigt zero-Lab een aantal internationale ondernemingen in kantoormeubilair, lampen, sanitair en design objecten.

Ph. +31 20 638 3217

zero-Lab is registered with KVK 34170426

VAT number NL244845955B01